Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han lider i torrtider



Torra brunnen sinar
botten blottlagd
livstorkan svider
gör ont

Vinden ligger på
dammet vivlar vilt
livet bjuder ej upp till dans
musiken har tystnat

Kisar mot horisonten
skymtar moln bortom bergen
hoppet spirar
förändring anas i själens dunkla rum




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 18 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-06 07:53



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En vemodig text om tiden som är och som avslutas med en känsla av att det skall bli bättre framöver.
2024-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP