Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MISSLYCKAS

jag har misslyckas med mycket i livet.
men jag har lyckats med det du inte har..-
klarat av jag har fått stroke 2016-.
inte kunde se eller gå sen blev alt bra med sjukgymnastik.'
jag har lyckats fått tarm blödningar av all medicin..
2018 intensiven blodet forsade från rumpan.
fick ha blöjor på sig sen till intensiven .
jag skrek jag kan inte anda sen flera påsar blod.
dom trodde inte jag skulle klara mig.
jag har nu lyckats fått cancer i höger bröst.
sen lyckas så blodet rinner bara från ett kärl
dom andra 2 stop i hjärtat se fått en pase maker-
inopererad för att starta om hjärtat när det stannar .
har även lycks såga bort två finger toppar på vänster hand.
när jag jobbade på en träfirma.
har lyckats bryta samma fot två gånger-.
har lyckats minna 2 söner blev nästan vuxna.
har varit ensam mamma till mina 6 barn
har haft hundratals kronor i skulder jag har betalt.
ä r tacksam att jag ännu lever av birgiita skrev i dag




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 28 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-06 10:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP