Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans hittar vi tonen



Rädslan att inte räcka till
smyger sig på
osäkerheten lever

Alla lever sina liv som eget
likt ön i strömmande bäcken
ensamma men full av liv
ser det ut som

Går närmare
livsbruset döljer mycket
men ju närmare man kommer
är tonen annorlunda än stora vattenfall

Det växlar i livet
ju närmre vi kommer varandra
ju starkare blir vi

Livet är för kort
för att vi ska missa det viktiga
vi vill hitta tonen
och tillsammans sjunga om livet





Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 25 gånger
Publicerad 2024-05-06 10:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP