Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spindelnätet är borta



Han
i hörnet har han tyst suttit länge
ser ut som ett spindelnät runt kroppen
rejält genomgråten

Hon
varit på semester med väninnor
njutit av resan
värmen
skratt och skoj
rejält genomglad

Bästa
med kyssar är att läpparna möts
kropparna kommer samman
hjärtan vitaliseras
spindelnätet är borta
livet får resonansbotten
en påminnelse om kärlek





Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 21 gånger
Publicerad 2024-05-06 12:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP