Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Israel/Palestina

Har valt att inte debattera ämnet här.

Dels för att det är för komplext
för att avhandla i kommentarsfält.
Dels för att jag inser mina begränsningar.
Ämnet skulle fordra heltidsstudier för att greppa.
Om ens då. Har ju varit konflikter i området sen
biblisk tid, sen förbiblisk tid. Mångfacetterat
historiskt myller, flera länder inblandade.

Är inte så att
jag inte har en uppfattning.
Men denna min uppfattning
ter sig grovyxad, otillräcklig.

A man's got to know his limitations.

Och nej: jag vill inte
diskutera ämnet här.




Övriga genrer av rostspik VIP
Läst 39 gånger
Publicerad 2024-05-06 13:15



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag stöder Israel till 100%.
Och har fått på skallen för det.
Tydligen t o m blivit polisanmäld.
2024-05-06
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP