Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag kastar ut min själ!

 

Jag!

Kastar ut,

Min själ ur min kropp 

 

Och lever som en själlös människa

 

Jag!

Kastar ut,

Kärleken ur mitt hjärta

 

Och lever som en hjärtlös människa

 

Jag!

Kastar ut,

Drömmen ur mitt liv

 

Och lever som drömlös människa

 

Jag!

Kastar ut,

Känslorna ur mina dikter

 

Och skriver som en känslolös människa

 

Jag!

Kastar ut,

Lögnarna ur mina tankar

 

Och lever som en sann människa

 

Jag!

Kastar ut,

Frid och fred ur min existens

 

Och lever hela livet som en flykting

 

Utan att ha rätt till att ha ett hemland

Utan att ha rätt till sin värdighet

Utan att ha rätt till sin existens

 

Och dör som en hånad och förnedrad flykting utan kärlek




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 25 gånger
Publicerad 2024-05-07 10:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP