Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av amal w dawood


envärldsregering

En världsregering och ett monetärt system med en enhet
under permanenta icke-valda ärftliga oligarkister som själv
välja bland deras antal i form av ett feodalt system som
det var på medeltiden. I denna One World-enhet kommer befolkningen
begränsas av begränsningar av antalet barn per familj,
sjukdomar, krig, hungersnöd, tills 1 miljard människor som är användbara för
den härskande klassen, inom områden som kommer att vara strikt och tydligt definierade,
kvarstå som världens totala befolkning.

Det kommer inte att finnas någon medelklass, bara härskare och tjänare. Allt
lagar kommer att vara enhetliga under ett rättssystem av världsdomstolar
praktiserar samma enhetliga lagkod, uppbackad av en One
Världsregeringens polisstyrka och en One World enad militär till
upprätthålla lagar i alla tidigare länder där det inte finns några nationella gränser
ska finnas. Systemet kommer att bygga på en välfärdsstat;
de som är lydiga och underordnade den Enda världen
Regeringen kommer att belönas med medel att leva; de som
är upproriska kommer helt enkelt att svältas ihjäl eller förklaras
fredlösa, alltså ett mål för alla som vill döda dem.
Privatägda skjutvapen eller vapen av något slag kommer att vara förbjudna.
Endast en religion kommer att tillåtas och det kommer att vara i
form av en One World Government Church, som har varit i
funnits sedan 1920 som vi ska se. Satanism, Luciferianism och
Trolldom ska han erkänna som legitim One World
Statliga läroplaner utan privata eller kyrkliga skolor. Allt
Kristna kyrkor har redan undergrävts och kristendomen
kommer att vara ett minne blott i One World Government.
Att framkalla ett tillstånd där det inte finns någon individuell frihet eller
något begrepp om frihet som överlever, det ska inte finnas något sådant som
republikanism, suveränitet eller rättigheter som bor hos folket.




Övriga genrer (Översättning) av Live2Dream VIP
Läst 44 gånger
Publicerad 2024-05-11 12:58



Bookmark and Share


    Tidsljus_Timelight
Gustav Vasa ville förbjuda trolldom.
2024-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Live2Dream
Live2Dream VIP