Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gammonpoesi 1

.
.
Ace-point game
riskabel historia
det kan lika gärna bli Ass-point game

förlorar du
så är det gammon

Ace-point game
Ass-point game




Skapa | Skriva av Tidsljus_Timelight
Läst 38 gånger
Publicerad 2024-05-11 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tidsljus_Timelight