Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att navigera genom livet


I dina ögon , små glimtar av ditt liv,
en livssorg,
utan att orda om ditt känsloliv.

Ditt leende är det äkta tecknet,
din närvaro utstrålar värme,
din omsorg är av det betydelsefulla slaget.

En händelse som med tiden
inte kunde undvikas,
men som också berikar nästa generation,
till deras bästa.

Att navigera genom livet är en
blandning av olycka och lycka,
hur vi hanterar det gör skillnaden,
lyckan kommer , lyckan går.




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 14 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-14 10:35



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Livet är en teater de bästa skådespelarna får den största uppmärksamheten
2024-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP