Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Perenn

Jag hoppas
att fast du för fort
vissnade bort

att jag någon vår

efter vintern tagit mig bort
att jag åter tillsammans med dig
får uppleva dig blomma




Fri vers av Månfjäril VIP
Läst 22 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-14 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Månfjäril
Månfjäril VIP