Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


växter som producerar medicin

från substack

jag tror jag nämnde det för ett tag sen, men den första "medicinen" som gjordes med växter, var majs som gjorde män infertila. medans i ryssland förbjöd de där majsen, eftersom det visade hög dödligthet i möss. men vi kanske redan får i oss den där, och massa andra, genom maten. när var det senast du åt druvor med kärnor? det behövs genmanipulering får att få bort kärnorna. samma är det med gurkor, de hade frön i sig förut - vilket är nästan omöjligt att hitta nuförtiden.




Övriga genrer (Kåseri) av Live2Dream VIP
Läst 27 gånger
Publicerad 2024-05-16 14:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Live2Dream
Live2Dream VIP