Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lappri 30

 

Samlar på siden-

slipsar till draken med de

sista orden som

ska stiga upp mot

himlen och sväva högt i det

blå tills mörkret faller på




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 37 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-16 14:56



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det värsta för en grisbonde måste ju bara vara att som hustru har en tendens att binda ris kring egen rygg genom att gå omkring och göra reklam för en svinrygg...
2024-05-17

    Sefarge VIP
Jaa även en romantisk
"Fadermördare"passar
väl till en slips omring
-lad däromkring
halsen?
;)

2024-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP