Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyförälskad

Mötte min nya kärlek igår 
Det var kärlek vid första ögonkastet
 
Vilken skönhet vilken kraft
Vilken känsla adrenalinet pumpar
Gasar på och njuter så länge jag kan
 
Manövrerar ett sprillans nytt och fräscht
fordon för första och troligtvis sista gången
Du är alldeles för fin för mig 
Vi spelar inte i samma liga
 
men än har jag dig kvar i några dagar 
Men vet att du endast är till låns

 




Fri vers av Livsbejakaren VIP
Läst 28 gånger
Publicerad 2024-05-16 19:27



Bookmark and Share


    Livsbejakaren VIP
Snyft…nu är du borta och mitt gamla åbäke tillbaka. Men jag fick njuta och köra dig ett par veckor i alla fall :)
OM jag ändå haft råd att behålla dig!!
2024-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Livsbejakaren VIP