Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lånar ett foto från pixabay


Solens strålar tar mig till oändliga vidder

Denna vackra morgon vill jag tillbringa i naturen med en frukost bricka
med det godaste som finns från naturen.

Solen ger mig en glöd som får dig att brinna.
Skogens ljud och varelser ger mig glädjen att "bara vara".
Kan det bli bättre än så.

Jag är en soldyrkare som vill njuta och njuta ännu mer av dessa strålar
tills kroppen blir matt och dåsig.

Nu måste jag ta ett glas iskallt vatten och även hälla vattnet på huvudet
så jag inte börjar brinna.

Hur ska man säga till sitt inre att ta det lugnt i solen. Sätt dig i skuggan
en liten stund så får du orken åter.

Skrattar åt min kloka vän på axeln som stoppar mig så jag inte faller ihop i en
hög av utmattning.

Kom nu vännen så tar vi ett dopp i min pool . .

Fortsättning följer . .




Prosa (Kortnovell) av soligajag_1 VIP
Läst 12 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-17 07:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP