Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ord som är i visst bruk samt ord som bara kanske kommer i bruk något längre fram, om tio minuter eller tio år. Det gäller att variera sig, det finns människor som 'inte kan nu', men som 'kanske kan senare'. Hur att reparera ett liv. Sitt eget.


Obeslutsamt regelvidrigt oregerligt





Rundgång gångart artikel
syndabock bockhorn hornsalt
bantningsmedel medellivslängd livslängdsmat

leverfläck fläckborttagningsmedel medellivslängd
gångart artikelskrivare skrivarebläck
darttävlare tävlarelärare läraretrimmare

badstrand strandstig stigfinnare
Beatricesökare besökare beslutsfattare
låntagare olycksbådande olyckssmitare

matansvarig medansvarig metodansvarig

(Uttalanden som bara kanske går att leda i bevis
Propellern uppfanns i Norge.
Propellern uppfanns inte i Norge.
Norge har tillhört Danmark.
Danmark har inte varit en del av Sverige.)

ord som slutar
på bokstaven t
samt ord som
inte gör det

utansärskildareglerlek









oo




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 32 gånger
Publicerad 2024-05-18 15:30



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Ord som slutar på t men utan att det hörs. Tänk på bland annat finlandssvenska, ”ekendialekt”, franska. De’ va de’.
Är läraretrimmare detsamma som elev?
2024-05-18
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP