Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto privat…Med ljuset i handen till


Lugn och ro

Vänlig med sig själv som andra ärlig sig själv som andra lugn och ro…
och dela med dig av dina blommor där alla kan få det om något ger lugn och ro. Blommor som här plockade från ängen det är poängen med min dikt som jag ger åt dig.
”Som man själv vill bli behandlad behandlar andra”.
;)
****
…**Förlåt, det var din plåt som låg där!**
*
Aggressioner låtas komma ut på kobben intill vedhögen
Om något som har gått på sned och din hatt därmed så låt sorger komma ut
Unna dig med ditt skratt din kratta, kravatt, annars…
…vart tog allt vägen blommorna på vägen och din skatt?

Miljonerna finns gömda i dina blommor där som i en skattgömma
för dig och din rabatt så plocka dem plocka på bara, plocka…
***
*Egoist ja men visst vem vill inte det? Minnen av när vi ”vedade” i vedhögen där jag satte på mig solkläder och hatten som i trivseln högt där gubben och jag njöt och jobbade, tänk så mycket vi fick gjort i glädje och skratt i jobbet.

”Intill dörren med ljuset i handen till lugn och ro då som nu”

Copyright ©
Glitträ




Fri vers (Fri form) av Glitträ VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-19 09:34



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Den här dikten säger mig att både ilska och glädje kan utläsa kreativitet och ork, och visst är det så.
2024-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP