Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto eget.. trädet som vårdas för skön tillväxt…


Ibland bo

Mitt personliga som illustrerar av ett par äppelträd som finns på gården tänkt från det traditionella i plantering. Träden som kommer att finnas kvar.
****
Första tänket människors livsmönster: Ibland bo numera i stort som livsmönster…
När lusten…

Sambo
Härbo
Där bo
Slit bo
Dit bo…
ryckas slitas kanske nitas i endast svåra ouppnåeliga krav..

Egen tid: …
…kan skapa otrygghet, sunt förnuft! ...

Andra tänkets.. relevans:
Distans, här går i det som möjligt och kan vara i, det som upplevs äkta och rätt även att bygga en trohet.
(Äkta får var och en avgöra vad som!..)
”Möjligen som gångbart av ett som annat skäl där man kan känna sig som fri och hemma oavsett” …Hur än; så finns önskvärt om en trygghet.
**Tills döden skiljer åt och som i frid in till himlen**

Copyright Glitträ




Fri vers (Fri form) av Glitträ VIP
Läst 31 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-25 22:18



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Den egna vrån är så viktig, men vi vet också att livet förändras. Man får vara lycklig över det som gläder i den tid där man är. Tänker litet så jag med.
2024-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP