Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själförakt

Scrollar över min kreativitet, ignorerar det inre med yta,
kväver en gäspning,
är flämtande låg, horisontell anti-rebell.
Antik men med nya device,
täcker själ å ande med slö-teknik.
Men själföraktet är ändå nåt, en yttring,
ett kvävt skrik, kanske en provokation.
Jag gläntar på paradigmfönstret.




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-29 06:52



Bookmark and Share


  smultronbergen VIP
Vilken text - välbeskrivet om
vardaglig trötthet el vad det nu
var !
2024-05-29

  Marita Ohlquist VIP
En bra text att läsa och begrunda, tänker mig att själförakt kan vara ett första steg på en ny väg.
2024-05-29

  Karl den store VIP
Aj, här fanns en igenkänning. ignorerar det inre med yta, täcker själ å ande med slöteknik. Och sen det där inre motståndet till slut, som provocerar fram nåt annat.
2024-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP