Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt går över

Ja, allt går över

även din tid på jorden

Men, när jag blir gammal

vill jag tänka:

Jag gjorde så gott jag kunde...

Och allt var inte bara mitt fel...

Jag förlåter dig.

 




Fri vers av bohemen VIP
Läst 24 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-06-01 19:02



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
försoning inåt och utåt -
vårt liv på jorden är för kort för att bita sig fast vid tid som varit...
2024-06-01
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP