Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick orden gyllenaxen, källa och faran av Chan. Lägger till 18 ord varav tre skickas till Cikoria blå.


Kvällen då trollen och blommorna flög (stafett)


I kaffekannan ”Gyllenax” från Rörstrand: blåklint, prästkragar. 
Kring midsommarstången: Oxdansen!

Låtsasslagsmålet urartar!!

Jag ser faran: kaffekannan greppas!!!
(Källan till hatet okänd)




Prosa av Gunwale VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-06-25 21:10



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Ditt bidrag fångar ett helt midsomrigt spektrum, vari skört och hett möts!?! Man kan föreställa sig en politisk träta, där fin traditionalism riskerar att krossas av revolutionära utbrott?!? Eller så är det bara sådär dansen går i förtrollade snår..?
2024-07-03

  lodjuret/seglare VIP
Jag säger bara en sak.
'Ungdomen kräver mera glass'
samt
'Ej alla har varit där Margaretha o Tord har satt sin fot'
'I juli månad har våren ej längre sin trånad, den på gärdesgården blott hänger, var strupe längtar sin nykokta kopp choklad som tränger'.
2024-06-29

  Cikoria Blå VIP
Här fångar du faran, och till viss del, magin i midsommartid.
2024-06-28

    Lena Söderkvist VIP
Hoppsan! Bulten i Bo och drängen Alfred kanske? Eller något allvarligare? Levande beskrivet är det i vilket fall.
2024-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP