Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


blewed

jag är blåst på
tjejer som
älskat mig
och vet inte
hur jag ska
komma över det
kärringjävlar
numera
en gång kärleksobjekt
som alla ville åt




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 13 gånger
Publicerad 2024-06-27 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP