Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets rödljus.

Nu ligger hon här på sjukhuset.
Hon hamnade i koma.
Hon körde mot livets rödljus
och var med i en krock.
Så mycket känslor
allt på en gång.
Liggandes på sängen
hör hon allt.
Men kan inget göra.
Hon kan inget förstå.
Röran behöver hon städa upp,
men var börjar man?
Jag vet inte, Jag vet inte!




Övriga genrer av Wendela Selander
Läst 297 gånger
Publicerad 2004-11-07 20:26



Bookmark and Share


    tinky-winky
...men hemskt! Så underbart uppmålat!
2004-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Wendela Selander
Wendela Selander