Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den amhariska texten på kepsen med latinska bokstäver: "MARANATA!" Det är arameiska, och betyder "Herren kommer!"/ "Du, vår Herre kom!"


SÄTT OSS I BRAND!

Tänd oss på nytt!

Sätt oss i brand!

Vidrör oss, Gud

med Din starka hand!

Fyll oss just nu

med allt som är Du

Tänd oss på nytt

just i detta nu!

 

LARZ GUSTAFSSON 17/7 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2024-07-17 18:21



Bookmark and Share


  Koloristen
Stans meg ei i löpet, frem jeg ile må!
2024-07-18

    ej medlem längre
Perfekt!!
2024-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP