Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


RALLARROS ÅNYO

Konvaljerna 

har flytt sin kos

Nu växer åter

rallarros

Det här är ett

preludium

till sommarens

postludium

 

 

Jag tjatade om rönnbär förr

Stod varje år vid samma dörr

Nu verkar de bli färre men

de varslar dock om höststormen...

 

LARZ GUSTAFSSON 22/7 2024

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 40 gånger
Publicerad 2024-07-22 17:46



Bookmark and Share


  Koloristen
LOL @ "Jag tjatade om rönnbär förr"!
2024-07-23

  Elaine.S VIP
Hösten kommer… men ännu är det sommar.
2024-07-23

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Här i Stockholm har det inte funnits några rönnbär sedan förra året, men jag körde över till Rinkeby och där stod ett så vackert träd att hela kronan var röd och frisk, är det den kemiska besprutning som tar död på frukt?
2024-07-22

  Vindsvala VIP
Fin dikt till sensommarens ros som lyser vid vägrenarna!
2024-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP