Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
haha!! Mamma, Mamma, Mamma!! Mamma fyller 36 år på söndag och jag gjorde denna baaaara till henne! Puss och grattis!! // Ninnie


Tänker alltid på dig, mamma!

När mina nätter blir för långa

och sömntåget dröjer,

då ska du veta att jag tänker på dig

 

För ingen dag utan dig

kan undkomma tanken av din mjuka röst

dina tankar och ditt sätt att försvara,

För alltid, vet jag

alltid är du vidmin sida

även om du är 22 år äldre än mig

 

Du lyssnar (när du vill) och förstår mig

och delar allt med mig,

även dina strumpor

Och jag blir alltid lika förvånad över

hur en människa kan ha en sådan kontroll

 

Så när mina nätter blir långa

och sömntåget dröjer

Då ska du veta att även om jag inte alltid står vid din sida 

ska jag alltid älska dig, mamma!




Fri vers av Jinzan
Läst 364 gånger
Publicerad 2006-08-25 15:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh så fint skrivet, rörande,
hoppas hon får läsa den.
(Är själv mamma till 3 barn och skulle bli
mycket rörd om någon av mina barn skrev
ngt dylikt åt mig någon dag.)
2006-08-25

    Camillaa
Vacker och speciell på
sitt egna lilla vis
den berör
verkligen!
/ C *
2006-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Jinzan
Jinzan