Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonljus

Det finns ett ljus runt dig
det kommer från dina ögon
när du ser på mig

Det bildas ett ljus runt mig
som värmer
varje gång jag finns i dina ögon







Fri vers av ospray
Läst 346 gånger
Publicerad 2004-11-09 09:38



Bookmark and Share


    Hades Is Rising
Mjukt och mysigt!

Sköt om dig vännen!
2004-11-09

    ej medlem längre

2004-11-09
  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray