Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moderskärlek



Mitt barn blunda..
så du inte det onda kan se

Jag vill dig gömma
från världens olyckor
vill dig endast
lyckliga stunder i livet ge

Öppna nu dina små ögon..
spar den sinnesbild
jag idag låter dig se

Bär den för alltid..
djupt
under livets skördefåra

Modern vaggar sakta barnet
till lugn och ro i sovgemaket
i stundens ännu trygga bo




Fri vers av Rosen VIP
Läst 589 gånger
Publicerad 2006-08-27 20:49



Bookmark and Share


  Malin Hy
Åh, vilken underbart fin dikt. :)
2006-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP