Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärils vingar




Om jag blunder kan jag ana...

vackra drömmar
Där alla bilder fladdrar likt
fjärils vingar

Om jag vandrar stigen
utan slut
Häller ökens sand
i timglas

Låter stänga in tiden
kärleksfullt
Kan jag kanske fånga
tidens nyckel

Men fånga inte fjärilen
under flykten
till att bevara dess
vackra färg

Fängsla inte dagen till fånge
under natten

Sätt inte på locket
från fjärils flykt
där du får stå fångvaktare
till livet.....




Fri vers av Rosen VIP
Läst 217 gånger
Publicerad 2006-08-27 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP