Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Objektet


Jag ställde in mitt objekt
genom kameralinsen

allt skulle bli perfekt

De bilder jag såg då
syntes så nära

som om de bara var att

sträcka fram handen till att ta på

När mitt öga lämnade rutan

ställdes allt in till det normala

Så nära

men ändå

så långt bort




Fri vers av Rosen VIP
Läst 406 gånger
Publicerad 2006-08-27 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP