Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här skrev jag efter att min vän varit med i en bilolycka.


Till Clara


lilla vän
res på dig nu
ligg inte där
snälla?

lilla livlösa vän
ligg inte där
stå upp, var stark!
snälla?

bilen kom aldrig
smärtan kom aldrig
inte rädslan, förtvivlan, vanmakten, oron, gråten
skriken kom aldrig
det händer alltid andra
inte dig!
så snälla, säg att det inte var du?


Clara
ligg inte där
snälla?




Fri vers av Juliaah
Läst 256 gånger
Publicerad 2006-08-28 18:54



Bookmark and Share


    Matild@
Julia den är helt underbar..men ändå så sorlig
2006-10-06

  hanziz
hörrudu jevel_x
jag har ju sett olyckan så jag tycker faktiskt att atemmla har skrivit
den på ett jättebra sätt!!
Atemmla, du är underbar som skriver så vackert
Du är världens bästa poet!
2006-10-05

  Jewel_x
Tycker inte att denna dikt lugnar alls. Jag finner den oerhört naken och sorglig ... och fantastisk vacker!
2006-09-30

  hanziz
fin och lugn dikt som lugnar...
2006-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Juliaah
Juliaah