Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som du

Jag är som du

Bär på samma anlag
som får tårar att rinna
adrenalin att rusa till

Kaoset i hjärnan
signaler ger

tig och säg inte mer

Min ork är just nu slut

ser du inte att
jag mitt bästa gör

här kommer du

och min arbetsglädje förstör

Jag kan inte uppleva dina känslor

inte gråta dina tårar
kanske inte tala med dina ord


men bakom allas fasader
finns starka känslor

En del visar dem
andra gör det inte

Alla kan fälla tårar

En del bara i sin ensamhet


Alla kan bli upprörda
men på olika sätt

I stundens hetta
upplevs situationen
just då för alla rätt

När orosmolnen skingras
och kaoset i hjärnan sagt sitt

adrenalinet lagt sig

Behövs ju bara en ursäkt


Ett erkännande
att ingen av oss

är ofelbar




Fri vers av Rosen VIP
Läst 318 gånger
Publicerad 2006-08-28 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP