Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångervecka


Måndag och allt känns så tungt....
segt och långsamt likt en sköldpatta

Tisdag med regndroppar på mitt huvud....
känns som de \"tränger\" in till översvämning i mina vener

Onsdag är mitt \"medelvärde\"
lite bakom mig och något att se fram emot

Torsdag ja.. ärtsoppa och ny veckas TV-tidning
kan vara gott nog

Fredag nästan slut på veckan och myspys i soffan
ett glas vin och fly dig bort

Lördag klackarna i taket
i hälsans tecken blir de motionspass

Söndag ångerdagen

det där du lovade dig att ta i tu med

ditt liv..




Övriga genrer av Rosen VIP
Läst 238 gånger
Publicerad 2006-08-28 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP