Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
joo jag vet att jag skrivit en textom min mamma förr...men denna känns på något sätt väldigt speciell...


Mamma Kära Mamma

Mamma jag har försökt
Att minnas det goda
Att förlåta dig

Men när du skriker på mig
Så känns mina försök meningslösa

Har du någonsin sagt att du
Älskar mig
Din dotter Irmelin?

Jag önskar inte att jag har en en annan mamma
Men ibland så vill jag bara försvinna
När du inte räcker fram din hand
Utan gömmer den bakom din rygg
Ber mig fånga den

Nu när jag skriver detta
Så blir mina ögon tårfyllda
Och hopplösa

Men det är sant
Du är min mamma

Har inte du ett ansvar då?

Jag får väll gå ett steg bakom dig hela mitt liv
Vill ju komma ihåg det goda
Då det var kärlek och Lycka

Då hopplöshet inte existerade

Mamma kära Mamma
Lev

Jag är rädd
Rädd för att du ska lämna mig
För att du ska skita i allt(igen)

Vill ju bara vara lycklig

Skulle betala vad som helst för att få våran familj hel igen
Men mina pengar räcker inte
Men en halv familj räcker inte
För att lyckan ska nå fram


Varje dag är det något
Som du klagar över
Dina klagomål äter mig in ifrån

Kan vi bli hela igen?

Kommer lyckan att ta över?




Fri vers av SocialPsychoFreak
Läst 461 gånger
Publicerad 2006-08-29 07:25



Bookmark and Share


  *Camilla*
<3

Jag blir aldeles ledsen .....fint irre älskling!

Jag önskar jag kunde hjälpa mer än jag gör
men du är så långt borta
Jag önskar jag kunde resa till dig året om
varje dag och varje natt vill jag vara där
Hos dig, med dig, i dig.
Men jag sitter fast här
I mina egna problem
Som jag så gärna vill dela med mig av
Så vi kan dela med oss av varandra
och hjälpa varandra
Irre älskling, glöm aldrig mig!<3

Fint gumman <33
2006-10-11

    Camillaa
Gripande !
men bra"
/ C *
2006-09-01

    ej medlem längre
Undrar om särskrivningen in ifrån var ett medvetet drag. Tycker i vilket fall om det.
2006-08-29

  Bysmeden
Rörande, en bön om kärlek....mycket fint av dig att bära sådana tankar...hoppas att ditt budskap når fram...!

"smen"
2006-08-29
  > Nästa text
< Föregående

SocialPsychoFreak
SocialPsychoFreak