Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Soñando

Mi mano en tu bolsillo amor y no te encuentro más




Övriga genrer av Hilda Sofia
Läst 247 gånger
Publicerad 2006-08-29 16:19



Bookmark and Share


  a h de v
fint att läsa vackra ord på spanska.
2006-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Hilda Sofia
Hilda Sofia