Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
( men inte hit och inte dit )


Ta mig härifrån


I förvirringen

tickande sekunder

drabbas av panik

snurrar runt

sjunker under jorden



under slutna ögon


mörker



öppnar mina ögon

I förvirringens

sekunder


nu orkar jag inte mer




Fri vers av Malin Johansson
Läst 322 gånger
Publicerad 2004-11-09 22:46



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
mycket starkt
och mycket bra skriven dikt
applåder !
2004-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.