Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är PRECIS så här med mig. Jag blir skit sur när inte någon lyssnar på mig, och skiter ibland i vad andra säger


Det som man ger kommer tillbaka (i en odödlig krets)

Ibland känns det som

att ingen lyssnar

på det viktiga jag säger

 

Ibland har jag

ingen lust att lyssna

på det viktiga dom säger

 

 

Men då är dom ju precis som jag, eller?




Övriga genrer av Jinzan
Läst 323 gånger
Publicerad 2006-08-29 18:00



Bookmark and Share


    inmeddiginålsögatkamel
Så brukar jag också tänka. Skitbra skrivet:)
2006-08-29

  MuninWolflady
Suverän. Enkel och insiktsfull! Jättebra!
2006-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Jinzan
Jinzan