Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet är väl härligt med alla svängningar i humöret.


Sinni fruntimmer.

Sinni fruntimmer
ä falier än ormer.
Sur fruntimmer
ä varrer än åskvär.
Män keli fruntimmer
ä bätter än nö ann på jola.




Fri vers av raggnarr
Läst 243 gånger
Publicerad 2006-08-30 08:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

raggnarr