Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förälskad

Jag var en gáng
det som drömmarna viskat
överst i högra hörnet pá
hustaket var jag
Där stod jag pá huvudet
och bubblade sápbubblor som
ingen ság
Och varför vet jag inte riktigt
Men du kom sen
och allt blev fint
Du lärde mig att cykla och hjula och vi var
som en cirkus utan
áskádare fast mer
clownaktiga lixom




Fri vers av Hilda Sofia
Läst 256 gånger
Publicerad 2006-09-01 15:10



Bookmark and Share


  Emilia Berg
Kul förälskelse!! Känner igen mig själv.
2006-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Hilda Sofia
Hilda Sofia