Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bubbla

Det stár mig till halsen och det bubblar bubblor ur min mun.
Tänk att det växer blommor där ingen ser.




Övriga genrer av Hilda Sofia
Läst 243 gånger
Publicerad 2006-09-01 15:15



Bookmark and Share


  a h de v
helheten är fin, men det finns en motsättning i -det står mig i halsen- och -tänk att det växer blommor där ingen ser- som jag inte riktigt tycker om, första delen i första meningen är negativ, som att jaget är urless på någonting och bubblorna associerar jag då nästan till fradga även om jag skulle vilja läsa dom som att de är bubblor av pirr och nyfikenhet och förundran.. sista meningen däremot bär hoppfullhet och fascination, något som tidigare mening inte alls "byggt upp"..
hoppas du förstår hur jag menar.
2006-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Hilda Sofia
Hilda Sofia