Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtroen.

Vill önn att att fôlk
ska få vetet
ska önn berättet
i förtroen.
Å krääv att de
int berättert.
Fôr då kan önn
va säker på att
all får vetet.
Å trolittvis
redan i môra.




Fri vers av raggnarr
Läst 227 gånger
Publicerad 2006-09-01 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

raggnarr