Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sätter mina hälar i golvet

 

bromsar allt vad jag kan

vill inte känna press

från er

 

känner mig instängd

därborta i hörnet

 

trängd

skriket fastnar

 

vill ut

men går inte

 

fastnar

kväver mig

nästan

 

ibland tror jag mig veta

en utväg

 

egentligen inget alternativ

 

det är bara

                           att leva

 

 




Fri vers av Helene Månsson
Läst 191 gånger
Publicerad 2006-09-08 07:49



Bookmark and Share


  Samndra
Jättefin, gillade den mkt =) //san
2006-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma