Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glömt

Jag tittar på de stora blöta cirklarna på asfalten och inser att de kommer från tunga regndroppar
det är en sån där dag då jag tycks vänta på något, vänta på att ett meddelande ska komma fram
en sån där dag då man hoppas att dörren ska gläntas och den där som alltid söker en äntligen ska visa sig
som dvärgen i drömmen

Jag väntar med en oro och en ängslan
fast jag inte kan komma till klarhet med
på vad?

Händelser avlöser varandra, det är själva tillvaron som pågår vid sidan av mig
och på nåt sätt
hindrar mig från att se

Jag har väl glömt själva glömskan




Fri vers av PetraSally
Läst 248 gånger
Publicerad 2006-09-08 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PetraSally
PetraSally