Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oföruthört

jag skriker - Hör av er -
jag ropar
jag väntar
lyfter lurar, öppnar dörrar, datorer, fönster
jag skriver
jag kommer ihåg - jag frågar

passerar nedanför
passerar där \"vi sågs en gång\"
passerar hastigt med tåget

minns garderobsdörren för länge sen

Staden där du har levt så länge
med sina två torn,
med sina heliga gatunamn
staden där du gjorde alla de där vardagliga sakerna
under dessa ofattbara decennier
då jag knappt hade börjat leva
ser jag försvinna genom fönster

Jag försöker förstå




Fri vers av PetraSally
Läst 275 gånger
Publicerad 2006-09-09 21:53



Bookmark and Share


    Camillaa
mycket vackert
/ C*
2006-09-10
  > Nästa text
< Föregående

PetraSally
PetraSally