Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blandning

Han är gul

jag är röd

Vi är orange

 

Han är kul

jag är glad

Vi är melange

 

Han är hjul

jag är bad

Vi är collage

 

 

 

 




Fri vers av JML
Läst 435 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-10 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JML
JML

Mina favoriter
Väntan
Ett Prickigt Paraply