Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månen är hel



månen är hel
även då


den inte
är fullt belyst








Fri vers av Mikael Lövkvist
Läst 453 gånger
Publicerad 2006-09-10 19:35



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Så sant så, en liknelse för oss människor också (i vissaa lyckliga fall)
2006-09-10

  rebecca d VIP
fin tanke...
2006-09-10

  Rosen VIP
bra tänkt, så sant så.. fin text med få ord som ger underton..
2006-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Lövkvist
Mikael Lövkvist