Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte nudda golv


Inte gå in
I kärlek med varandra
Men inte heller ta avsked

Inte älska
Men inte heller vara övergiven

Inte få gå in
Inte få gå ut
Stanna kvar
Stillastående
På tröskeln

Inte se
Inte blunda
Bara fortsätta
Fortsätta glida i luft

Och inte nudda golv




Fri vers av PetraSally
Läst 335 gånger
Publicerad 2006-09-10 21:40



Bookmark and Share


  Pernilla Fredriksson VIP
"Inte få gå in
Inte få gå ut
Stanna kvar
Stillastående
På tröskeln"

Wow! Vad mer kan jag säga???
2006-09-10
  > Nästa text
< Föregående

PetraSally
PetraSally