Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
somebody that I used to know


Vi kunde ha fått allt, Ziggy

jag minns hösten, Ziggy
när vi balanserade på gränsen
när alla nyanser dog
och allt blev svart eller vitt
när vi bara kunde få
allt
- eller inget

jag minns hösten, Ziggy
när du allltid satt bredvid mig
men ändå mil ifrån
alla gånger vi satt där
pratade om påhittade filmer
bad jag dig nånsin komma närmre?

det händer att jag ser dig ibland, Ziggy
men handen i någon annans vante
med leendet i någon annans ögon
och jag undrar om hon känner dig
eller om du fortfarande är stängd och låst
för jag kände nog aldrig dig, Ziggy
jag kände nog aldrig dig






Fri vers av Talema
Läst 433 gånger
Publicerad 2006-09-11 20:27



Bookmark and Share


  thyme
skitbra! wow!
2007-09-08

  Rozhan
Den här var gripande! Du klär dina ord med förlorad passion & jag bara älskar det melankoliska vackra med det hela!
2006-12-23

    ej medlem längre
åå vet inte vart jag skall börja eller sluta!
har precis upptäckt dig nu ju!
blir irriterad på att jag alltid gått i cirklar annars på den här sidan!!!

men äntligen! någon utstickande igen!! :))

jag älskade verkligen ALLT med den här texten .. bilden passar så fruktansvärt bra till och jag vet egentligen inte hur jag skall beskriva det för att du ska förstå!

Jag brukar heller inte gilla att säga " detta tycker jag var bättre såhär eller såhär " men när jag läste denhär så kändes det som att slutet var innan de två sista raderna, det passande in på ett helt annat sätt tycker jag :)
men herregud! i loved this one!! så det var bara en bagatellis :))
2006-10-08

    ele
den här är ju bara så, underbar. tack!
2006-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Talema
Talema