Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Matematik

Jag räknar mina fingrar
och fár det till tio
sen räknar jag dig
och fár dig till noll
är det jag som är dálig pá matte
eller är det du som är dálig pá mig




Övriga genrer av Hilda Sofia
Läst 251 gånger
Publicerad 2006-09-12 20:20



Bookmark and Share


  a h de v
klick
2006-09-13

  a h de v
tycker inte om betyg men eftersom detta är ett räknesammanhang klickar jag under gråbågen efter 5.
2006-09-13

  Rosen VIP
underbart! jag räknar upp fem stjärnor till dig
2006-09-12

    ej medlem längre
fullkomlig.
2006-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Hilda Sofia
Hilda Sofia