Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskarinnan

det passerar tankar utanför mitt fönster
lyfter man pá bambupersiennen
sá ser man rakt in i mig (det gör du)
jag vet att du kommer snart
Bonita kallar du mig och
mina fingrar fastnar pá din hud
och de lever där
Egentligen tycker jag inte om dig sá mycket
men jag fastnar pá dig
och allt blir sá jävla trassligt
Nu hör jag dina fotsteg oxá
Jag gömmer mig under sängen vettja!
Hittar en dammtuss
Pá kvällen dricker jag mitt ensamhetskaffe
Nu ángrar jag plötsligt allt
Ok jag erkänner jag är din mans kvinna




Övriga genrer av Hilda Sofia
Läst 272 gånger
Publicerad 2006-09-12 20:24



Bookmark and Share


  a h de v
lättsam men samtidigt med ett djupt allvar, lite spretig kan jag tänka, början och slutet är inte helt sammanvävda -vettja- tycker jag känns för glattigt i sammanhanget, likaså att jaget -hittar- en damtuss precis som om hon letat.. tycker bättre om att hon lägger sig bredvid en dammtuss eller ja, typ att den råkar ligga där bara.. spännande med ensamhetskaffe och att plötsligt under drickandet -ångra allt-.. slutet är bra och knyter ihop med titeln.
2006-09-13

    Camillaa
haha lite små rolig
älskar slutet
/ C *
2006-09-12

    ej medlem längre
Härligt slut...!! Lite kul på nåt sätt oxå :)
2006-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Hilda Sofia
Hilda Sofia