Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snäckor


Det är en konstigt blek sol
som om den tröttats av något
konstigt blek, här nere vid fjorden
skal ligger glömda,
kanske en gång samlade av ivriga händer

Jag varken sover eller är vaken
som alltid;
låter tiden gå
väntar




Fri vers av PetraSally
Läst 334 gånger
Publicerad 2006-09-12 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PetraSally
PetraSally